SLADKÁ A POLOSLADKÁ
Zbytkový cukr provází víno od jeho samých začátků a rozhodně tak není pravdou, že sladká vína jsou jakkoli méněcenná. Zejména bílým vínům propůjčuje cukr nejenom ovocitost a nové aromatické škály, ale také dlouhověkost. Právě na našich moselských a rheingauských ryzlincích můžete skvěle sledovat, jak se i díky zbytkovému cukru rozvíjejí a zrají do krásy.
K téma víno a cukr: https://www.vina-chochola.cz/blog-vinny/blog-vinny--strucna-historie-cukru-ve-vine/
pozn. Vína obsahují siřičitany
Není-li udáno jinak, obsah láhve je 0,75 l.
Značky
Pro své dcery Annu a Lisu chce vinař Reichardt jen to...
Efektní a skvěle pitelné víno z málo známé odrůdy
Ochutnejte víno založené na staré odrůdě Kerner
Specialita z Piemontu - sladké šumivé červené
Moscato d´Asti - sladké, šumivé, lehké a podmanivé
Archivní ryzlink ze skvělé tratě - v parádní kondici
Lahodný moselský ryzlink s příjemným zbytkovým cukrem